Yazınsal görev

Stannah Merdiven Asansörleri, güçlü değerlerimiz ve örnek niteliğindeki iş uygulamalarımız sayesinde 150 yıldan uzun zamandır başarısını sürdüren bir aile şirketidir. Ürünlerimize ve müşterilerimize yatırım yapıyoruz, çünkü yaşam kalitenizi sadece sizlere en iyisini sunarak geliştirebileceğimizi biliyoruz. Bizler merdiven asansörü üreticisiyiz ama oynadığımız rolün bundan çok daha fazlası olduğunu biliyoruz. Dünya çapında bir fark yaratabileceğimizi biliyoruz, bu nedenle dünya üzerindeki yaşlanma kavramı anlayışını değiştirmek istiyoruz.

Bloğumuzda yaşlanmaya dair olumlu bir mesaj oluşturma ve bunu yayma konusunda bize katılmak isteyen herkese ulaşmaya çalışıyoruz. Tüm yaş gruplarının ilgisini çekecek birçok konu hakkında farklı görüşler sunmayı amaçlıyoruz, çünkü hepimiz bu konuya katkı sağlamalıyız. Burada herkes derken, tüm insanlardan söz ediyoruz. Mümkün olduğunca birçok topluluktan insanlara ulaşmaya çalışıyoruz, çünkü farklı kültürlere sahip olan, farklı dilleri konuşan ve farklı deneyimler kazanmış tüm insanlar ortak bir amaca katkı sağlayabilir ve bu amaç uğruna birlikte çalışabilir.

Stannah blog sayfalarımızda yer alan makaleler, röportajlar, videolar sayesinde ve diğer iletişim kanallarıyla temel olarak araştırmaya dayalı, bilgilendirici içerikler sağlayarak okuyucularımıza ulaşmayı amaçlıyoruz. Haftalık olarak yayınlanan birçok makaleyle konuyu daha ileri taşıyoruz. Dürüst, ilgi çekici ve eğlenceli bilgiler vererek okuyucu kitlemize ilham vermeyi, onları bilgilendirmeyi ve ilgisini çekmeyi umuyoruz. Tüm içeriklerimiz tabii ki okuyucularımızı ön planda tutarak dikkatlice hazırlanıp araştırılmakta ve kapsamlı şekilde planlanmaktadır.

Verdiğimiz uğraşların temelinde yaşlanmakta olan toplumlar için olumlu bir düşünce yapısı oluşturmayı sağlamak yatmaktadır. Burada yaşlanmanın artık bir problem haline gelmediği yaş ayrımı gözetmeyen bir toplum söz konusudur. Genç ve yaşlı okuyucularımızla iletişim kurarak jenerasyonlar arasındaki boşluğu doldurmaya yardımcı olmayı ve böylelikle herkesin yaşam kalitesini arttırmayı amaçlıyoruz.

Fark yaratan içerik

Fark yaratan içerik

Stannah Dijital İletişim Ekibi, Stannah Merdiven Asansörlerinin dünya çapındaki iletişiminin arkasındaki yaratıcı beyindir. Ekibimiz, Stannah’ın global içerik ihtiyaçlarının tanınmasından ve yürütülmesinden sorumlu uzman web tasarımcılardan, içerik yazarlarından ve yerli dilbilimcilerden oluşmaktadır. İçerik talebi büyük ölçüde farklılık gösterebildiği için ele aldığımız konuların kapsamlı şekilde aktarılabilmesinde ekibimizdeki yetenek çeşitliliği oldukça önemli bir yer tutar. Amacımız; marka imajımıza daima sadık kalarak okuyucularımız tarafından okunabilir, güvenilir, orijinal, ilgili ve bilgilendirici makaleler yazmak ve okuyan her kişiye fayda sağlayacak içerikler üretmektir.

Güncel konular hakkındaki makalelerin iyi araştırılarak yazılmasının, okuyucularımızın ilgisini çekebilmenin tek yolu olduğunu biliyoruz, bu nedenle içerik ekibimiz ilgili konularda ve alanlarda uzmanlaşmış kişilerden oluşmaktadır. Konu, yaşlanmaya ilişkin pozitif bir düşünce yapısı oluşturarak okuyucularımıza ihtiyaç duydukları bilgilerle donatma görevimiz olduğunda daima bir adım öndeyiz.

Bir adım önde olmak ve markamızı dürüstçe temsil etmek için ekibimizin her üyesi, sunduğumuz her türünü ilk elden test etmektedir. Müşterilerimizi düzenli aralıklarla ziyaret ediyor ve doğrudan geribildirimlerini alıyoruz. Ayrıca sadece 3 tane bulunan artrit takımından birini giyme şansını dahi yakaladık. Kendimizi okuyucularımızın yerine daha iyi koyabilmek için gidebildiğimiz kadar ileri gittik.

Edindiğimiz birçok deneyim, birçok konuyu farklı bakış açılarından ele alabilme şeklimizi ve sadece o konuyu dile getirmek yerine tam anlamıyla iletişim kurarak yazma biçimimizi geliştirdi. İşte yazılarımızın öne çıkmasının sebebi de budur. Sağlam bir bilgilendirme temeli oluştururken aynı zamanda yazdığımız içeriklerin, yolculuklarının hangi bölümünde olursa olsun müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamasını sağlıyoruz.

Yazınsal görev stannah